HUAWEI MateBook X Serisi Nedir?

 

Pazardaki en iyi dizüstü bilgisayara sahip olmak istiyorsanız, MateBook X Serisine göz atmalısınız. Bu seri, HUAWEI’den işlevsellik ve güvenilirlik açısından en üst düzeyi sunuyor. Bu serideki herhangi bir HUAWEI dizüstü bilgisayarını sınırlarına kadar kullanabilirsiniz, çünkü hepsi işletimleri boyunca en yüksek performansı sağlamak üzere tasarlanmıştır. İşte HUAWEI’nin MateBook Serisine ait dizüstü bilgisayarlar.

MateBook X Serisi Dizüstü Bilgisayarlar

Huawei’nin amiral gemisi dizüstü bilgisayar serisi MateBook X ve MateBook X Pro. Bu iki dizüstü bilgisayar, mobil ofis çalışması için odaklanmıştır ve iş dünyası kullanıcılarına uygundur. Fiyatları 6500 ile 13000 arasında değişmektedir ve farklı konfigürasyonlara göre fiyat dalgalanması oldukça büyüktür.

HUAWEI MateBook X Pro 2023

Bu, MateBook X serisinden en yeni HUAWEI dizüstü bilgisayarıdır. Bu ürün sadece 1.26 kg ağırlığındadır. Metalik bir gövdeye sahip olmasına rağmen gerçekten hafiftir. Malzeme, mikro-ark oksidasyon ile korunmaktadır. Bu, dizüstü bilgisayarın daha dayanıklı ve korozyona dayanıklı olmasını sağlar, bu da işte veya evde profesyonel bir görünüm sergilemenizi sağlar.

 

HUAWEI MateBook X Pro, 14.2 inçlik ekranıyla %92.5 ekran-gövde oranına sahiptir. Ayrıca, 90Hz yüksek yenileme hızına sahiptir. 3.1K yüksek çözünürlüğü sayesinde ekrana bakmaktan keyif alacaksınız. Bu özellik, görüntülerin mobil telefonlarınız, tabletleriniz ve dizüstü bilgisayarlarınızın herhangi birinde aynı görünmesini sağlar. Farklı cihazlar nedeniyle gözlerinizle ilgili endişeleriniz varsa, MateBook X Pro 2023 size TÜV Rheinland Göz Konforu 3.0 Sertifikası sayesinde fayda sağlar. Bu dizüstü bilgisayar, kullanıcıya genel göz koruması sağlamak için 17 testi geçti. Yeni MateBook X Pro 2023 dahil olmak üzere birden fazla HUAWEI cihazını kullanmanın bir avantajı, Süper Cihaz olabilme yeteneğidir. Telefonunuzu bağlayabilir ve aynı anda üç mobil uygulama açabilirsiniz. Büyük bir ekran görünümü için bir monitöre de bağlayabilirsiniz. HUAWEI tabletinize olan bağlantısı aynı zamanda harika bir işbirliği özelliğidir.

HUAWEI X Pro 2022

Paranızı biriktirmek istiyorsanız, ancak yine de MateBook X serisinin gücüne ve performansına sahip olmak istiyorsanız, HUAWEI MateBook X Pro 2022’yi düşünmelisiniz. Bu dizüstü bilgisayarın halefi gibi teni yatıştırıcı metalik bir gövdesi vardır. Bu, aynı ağırlığa sahip olan 2023 modeliyle 1.26 kg ağırlığındadır. Bu modelin Mavi ve Beyaz renk seçenekleri bulunmaktadır. Bu dizüstü bilgisayar aynı zamanda P3 ve sRGB ile çift renk gamıyla yüksek renk doğruluğuna sahiptir. Bu dizüstü bilgisayarı doğrudan güneş ışığı altında kullanıyor olsanız bile, manyetik olarak kontrol edilen nano optik katman sayesinde ekranı hala net bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu, güneş ve diğer ışık türlerinden yansımaları %60 azaltır.

 

Bu özellik sayesinde bu dizüstü bilgisayarla nerede olursanız olun çalışabilirsiniz. Bu cihazı incelediğinizde dikkate almanız gereken başka bir özellik, TÜV Göz Konforu 3.0 Sertifikasıdır. Bu sertifikayı alan ilk dizüstü bilgisayardır. Bu, kullanıcılara daha kapsamlı bir göz koruması sağlamak için sertifikalama kurulu tarafından 17 testi geçtiği anlamına gelir. Bu dizüstü bilgisayar, ekranın doğal ton rengini, bulunduğu ortama bağlı olarak ayarlayan bir özellik sunar. Bu, dizüstü bilgisayarın bulunduğu ortama göre tüm ekranın ayarlandığı anlamına gelir.

Sonuç

HUAWEI MateBook X Serisi, cihazların tüm yönlerinde dayanıklılık ve kaliteyi bir araya getiren dizüstü bilgisayarlar sunar. Bu serideki tüm dizüstü bilgisayarlar, bir sonraki üniteniz için mükemmel seçeneklerdir. Bunlardan herhangi birini seçerseniz yanılmazsınız. Bir huawei dizüstü bilgisayarı düşünmelisiniz çünkü cihazdan elde edeceğiniz özelliklerin sayısı oldukça fazladır. Güvenilir bir gövde, iyi bir iç yapı montajı ve HUAWEI’den büyük yazılım desteği elde edersiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir